IPPH rai 20 tahun,Tokoh Halal dirai di Gala Dinner MIHREC 2025 - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
PUTRAJAYA, 22 September – Malam Gala Malaysia International Halal Research & Education Conference (MIHREC) 2025 yang berlangsung di The Everly Hotel, Putrajaya semalam menyerlah sebagai acara berprestij menghimpunkan tokoh, penyelidik, penggubal dasar serta pemain industri halal antarabangsa sempena meraikan ulang tahun ke-20 Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH), Universiti Putra Malaysia (UPM).