Dua kadet UPM dinobat kadet terbaik PALAPES 2025 - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 13 September – Dua pegawai kadet Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobat sebagai Kadet Terbaik Darat dan Laut sempena Istiadat Pentauliahan Diraja dan Pengurniaan Watikah Tauliah Pegawai Kadet PALAPES Universiti Awam ke-43, di sini hari ini.