UPM unggul dengan dua kejayaan tenaga hijau di NEA 2025 - Universiti Putra Malaysia
KUALA LUMPUR, 25 September – Universiti Putra Malaysia (UPM) terus membuktikan reputasinya sebagai universiti penyelidikan bertaraf antarabangsa apabila meraih dua pengiktirafan berprestij pada Majlis Anugerah Tenaga Kebangsaan (National Energy Awards, NEA) 2025 yang berlangsung di Hilton Kuala Lumpur.