UPM, City University Malaysia perkasa kesedaran alam sekitar melalui program eksplorasi alam - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
PUCHONG, 24 Sept – Program Eksplorasi Alam berjaya memperkukuh kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FHAS) dengan City University Malaysia dalam usaha meningkatkan kesedaran terhadap kepentingan pemeliharaan alam sekitar dalam kalangan pelajar pascasiswazah.