UPM serah Resolusi Strategik Halal, perkukuh peranan Malaysia sebagai pusat rujukan global - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
PUTRAJAYA, 22 September – Universiti Putra Malaysia (UPM) menyerahkan Resolusi Strategik Halal bagi memperkukuh kedudukan Malaysia sebagai pusat rujukan global sempena Malaysia International Halal Research & Education Conference 2025 (MIHREC 2025), di sini.