Pelajar UPM raih anugerah di Pertandingan Roket Antarabangsa - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 18 Sept – Pasukan Aero-Rocketry, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengharumkan nama negara apabila menerima plak perak dengan gelaran “Most Inspiring Team” pada Pertandingan Roket TEKNOFEST di Turkiye, baru-baru ini.