1,927 Pegawai Kadet PALAPES Universiti Awam terima pentauliahan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 13 Sept – Seramai 1,927 pegawai kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) daripada 20 Universiti Awam (UA) seluruh negara telah ditauliahkan pada Istiadat Pentauliahan Diraja Pegawai Kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Universiti Awam (UA) ke-43 di Universiti Putra Malaysia (UPM), hari ini.