Pelajar UPM perkasa sukarelawan dan budaya di Korea Selatan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 9 Ogos – Seramai 21 mahasiswa Sekretariat Kesukarelawanan dan Pengantarabangsaan, Majlis Perwakilan Kolej, Kolej Tan Sri Mustaffa Babjee (KTMB), Universiti Putra Malaysia (UPM) sesi 2024/2025 telah menyertai program mobiliti outbound bertajuk Kimchi Chronicles: KTMB di Jeonbuk National University (JBNU), Jeonju, Korea Selatan, baru-baru ini.