Paramedik, 'penjaga senyap' di sebalik ketahanan kadet PALAPES - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 9 Sept – Di sebalik langkah tegap 1,927 kadet yang bakal diraikan dalam Istiadat Pentauliahan Diraja dan Pengurniaan Watikah Tauliah Pegawai Kadet PALAPES Universiti Awam ke-43 pada 13 September ini, berdiri pasukan paramedik yang menjadi ‘penjaga senyap’, memastikan ketahanan fizikal dan keselamatan setiap peserta.