Dr Nik Mustapha Naib Canselor UPM - Berita Harian, Syuhada Choo Abdullah; Khairina, Yasin (2005)
Timbalan Naib canselor (Penyelidikan dan Inovasi) Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr Nik Mustapha R Abdullah, 51, dilantik sebagai Naib Canselor universiti itu, berkuat kuasa 1 Januari ini.