Nik Mustafa Naib Canselor UPM baru ganti Mohd. Zohadie - Kosmo, Azmi Abdul Malek (2005)
Timbalan Naib Canselor (TNC) Penyelidikan Dan Inovasi, Universiti Putra Malaysia (UPM), Profesor Nik Mustafa Raja Abdullah, 51, dilantik sebagai Naib Canselor UPM yang baru menggantikan Profesor Datuk Dr. Mohd. Zohadie Bardae yang meletakkan jawatannya baru-baru ini.