Singkap diari seorang atlit kebangsaan - Berita Harian, Fairuz Zaidan (2008)
Di sebalik kemasyhuran bergelar atlit dalam kelompok etlit skuad olahraga kebangsaan, tidak ramai yang tahu betapa anak muda berusia 25 tahun ini berkorban masa, selain mengetepikan keseronokan usia remaja demi memastikan komitmennya dalam bidang sukan diberikan secara total.