UPM, pemimpin pelajar kena bincang secara baik : TPM mahu isu pemilihan diselesai elak krisis berlarutan - Berita Harian; Azmi Md Deros; Siti fatimah Mohamed Anwar (2011)
CHANGLUN : Tan Sri Muhyiddin Yassin mengarahkan Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pimpinan pelajarnya berbincang