Tindakan Pro-Mahasiswa UPM cemar emej warga kampus - Berita Harian,; Tey Jun Ren, (2011)
REMPUH pintu selepas masa diberi untuk memberi penjelasan tamat,inilah "demokrasi" yang diperjuangkan oleh kumpulan Pro-Mahasiswa. Betulkan ini perbuatan Mahasiswa?