Pelajar luar antara 5 dikenal pasti cetus kekecohan - Berita Harian, (2011)
SERDANG : Sekurang-kurangnya lima pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pelajar luar dikenal pasti memeulakan insiden pergaduhan di universiti berkenaan hingga hampir mencetuskan rusuhan selepas tidak berpuas hati dengan keputusan pilihan raya Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) yang diumumkan petang kelmarin.