Kabinet Majlis Perwakilan Pelajar UPM mula operasi Isnin depan - Utusan malaysia, (2011)
KUALA LUMPUR 24 Feb. - Kabinet Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) dianggotai oleh 43 calon yang memenangi pilihan raya kampus pada 21 Februari lalu akan mula beroperasi pada Isnin depan.