Siswa taksub politik patut kembali fokus matlamat ke universiti - Berita Harian, Hazwan Faisal Mohamad (2011)
PILIHAN raya kampus (PRK) 2011 sudah melabuhkan tirainya di semua 20 institusi pengajian tingi awam (IPTA) minggu lalu. Keputusan calon yang menang juga sudah diketahui. Adat bertanding, ada yang menang dan ada yang kalah.