Saifuddin kesal pelajar demonstrasi - Utusan Malaysia, (2011)
PUTRAJAYA 24 Feb - Timbalan Menteri Pemgajian Tinggi, Datul Saifuddin Abdullah (gambar) kesal dengan insiden demonstrasi membabitkan 200 pelajar yang juga calon dan penyokong promahasiswa di Universiti Putra Malaysia (UPM) semalam.