Kursus erat hubungan majikan, staf - Utusan Malaysia,
KUALA LUMPUR 24 Feb - Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan program kursus sehari mengenai 'transformasi hubungan antara bos dan staf' pada 8 Mac ini.