Saifuddin temui dua kumpulan pelajar - Kosmo, (2011)
PUTRAJAYA - Timbalan Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Saifuddin Abdullah semalam menemui dua kumpulan mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM) ekoran pergaduhan yang berlaku semalam berhubung pilihan raya kampus.