UPM pacu kerjasama global AI melalui ucaptama dan MoU strategik di Shenzhen - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SHENZHEN, 29 Ogos – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Ir. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah menghadiri 2025 AI Competency Training Symposium Across Belt and Road Universities yang berlangsung di Shenzhen, China, hari ini.