Program Transformasi Minda: Kembara Ilmu Agro@UPM perkasa staf dengan pengetahuan pertanian - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
PUCHONG, 28 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Pejabat Pendaftar menganjurkan Program Transformasi Minda (PTM): Kembara Ilmu Agro@UPM Siri 3/2025 bagi memperkasakan staf kumpulan pelaksana lantikan baharu dengan pengetahuan asas pertanian.