UPM terajui penerbitan Buku Teknologi Pintar Sawit Bersama MPOB - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Langkawi, 26 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerajui penerbitan buku bertajuk Smart Technology for Oil Palm Plantation: The Malaysian Experience, hasil kerjasama strategik dengan Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB).