Pelajar UPM terima anugerah Outstanding PhD SEARCA Scholar - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 27 Ogos – Pelajar PhD dalam bidang Kejuruteraan Alam Sekitar, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Nor Akhlisah Zulkipli, 32, telah menerima Outstanding PhD SEARCA Scholar – Academic Achievement Award (Academic Excellence, Class of 2025), baru-baru ini.