Projek Putra ROBECARE bentuk sukarelawan pelajar, baiki jubah konvokesyen - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 27 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Pejabat Pentadbiran Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) bersama Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) memperkenalkan inisiatif sulung, Projek Putra ROBECARE, yang melibatkan sukarelawan pelajar dalam kerja membaik pulih jubah konvokesyen.