Delegasi JBNU Korea Selatan adakan kunjungan hormat ke UPM, fokus kepada pencapaian QS Rankings - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 26 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima kunjungan hormat delegasi Jeonbuk National University (JBNU), Korea Selatan yang diketuai oleh Executive Vice President, Prof. Dr. Lee Johnhwa. Delegasi tersebut disambut oleh Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), UPM, Prof. Dr. Zamberi Sekawi.