Pelajar UPM bawa kepakaran pertanian ke komuniti Sepanggar - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 22 Ogos – Seramai 20 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan kursus jangka pendek bagi memindahkan ilmu pertanian dan ternakan kepada komuniti Sepanggar semasa Program Jelajah Pendidikan Tinggi Untuk Komuniti di Sabah Siri Kedua, baru-baru ini.