Program SETAREX Encore@UPM lonjak usaha pengantarabangsaan pendidikan tinggi - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 20 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Kolej Sepuluh telah mengadakan Program SETAREX Encore: LionEdu@UPM bagi memperkukuh kerjasama akademik, memperluas jaringan antarabangsa, dan mempererat pertukaran budaya antara Malaysia dan China.