Petua beraya dalam kumpulan - Berita Harian, (2008)
Tidak dinafikan berlaku beberapa kejadian kurang enak dilaporkan media kala kanak-kanak berhari raya. Pesan Dr Mohammad (gambar kiri), sekiranya ibu bapa yakin serta kenal dengan teman dan ke mana anak mereka ingin beraya, dalam keadaan persekitaran selamat, barulah boleh dibenarkan.