UPM perkasa pembangunan bakat AI Malaysia bersama Huawei - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KUALA LUMPUR, 14 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Huawei Malaysia AI Talent Programme yang dilancarkan sempena Huawei Cloud AI Ecosystem Summit APAC 2025 dengan kerjasama universiti tempatan, institusi teknologi dan industri media.