UPM dan NBM perkukuh kolaborasi strategik dalam industri akuakultur - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 13 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) memeterai Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Naturale Biotech Management Sdn. Bhd. (NBM) bagi memperkukuh kolaborasi strategik dalam industri akuakultur, khususnya penternakan udang harimau bebas toksin dan bahan kimia.