UPM–DNB pimpin transformasi digital Malaysia melalui geran 5G & AI - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KUALA LUMPUR, 13 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama rakan strategik Digital Nasional Berhad (DNB) melakar sejarah apabila menerima geran 5G Enterprise & AI Cities daripada Kementerian Digital sempena ASEAN AI Malaysia Summit 2025.