UPM perkenal lima projek AI berimpak tinggi di Sidang Kemuncak ASEAN AI 2025 - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KUALA LUMPUR, 12 Ogos– Universiti Putra Malaysia (UPM) terus memperkukuh kedudukan sebagai peneraju inovasi kecerdasan buatan (AI) di rantau ASEAN melalui penyertaan dalam Superbooth ASEAN Artificial Intelligence (AI) Summit) 2025 di Malaysia International Trade and Exhibition Centre (MITEC), Kuala Lumpur.