30 pelajar ASEAN sertai AUN Summer Camp 2025 di UPM, fokus isu kelaparan dan keselamatan makanan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 13 Ogos – Seramai 30 pelajar dari lapan negara ASEAN menyertai ASEAN University Network (AUN) Summer Camp 2025 anjuran Pusat Antarabangsa Putra (i-PUTRA), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM) UPM.