Program Kembara Ilmu Agro@UPM dedah staf baharu kepada teknologi pertanian moden - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 12 Ogos – Program Kembara Ilmu Agro@UPM telah mendedahkan seramai 48 staf baharu kepada amalan dan teknologi pertanian moden berteraskan inovasi dan kelestarian.