Prof. Ir. Dr. Abd Rahim Abu Talib dilantik Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 12 Ogos – Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) mengumumkan pelantikan Prof. Ir. Dr. Abd Rahim Abu Talib sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi tempoh dua tahun, berkuat kuasa 11 Ogos 2025 hingga 10 Ogos 2027.