968 pelajar baharu ASPutra UPM lafaz ikrar, raikan ulang tahun ke-20 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 12 Ogos – Seramai 968 pelajar baharu Program Asasi Sains Pertanian, Pusat Asasi Sains Universiti Putra Malaysia (ASPutra) bagi sesi akademik 2024/2025 melafazkan Ikrar Pelajar Baharu pada Majlis Bersama Naib Canselor dan Ikrar Pelajar Baharu, di sini.