Makmal Sosial@FEM UPM jadi pemangkin perkasa sektor pertanian komuniti di Kuala Selangor - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KUALA SELANGOR, 10 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Fakulti Ekologi Manusia (FEM) baru-baru ini telah melancarkan Makmal Sosial@FEM di Kampung Bukit Kuching, Jeram, Kuala Selangor.