UPM perkukuh Projek EcoSmart Kompos MADANI, didik pelajar SK Jalan Enam tentang kelestarian - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
BANGI, 11 Ogos - Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkukuh pelaksanaan Projek EcoSmart Kompos MADANI di Sekolah Kebangsaan (SK) Jalan Enam sebagai sebahagian daripada inisiatif pendidikan kelestarian yang berimpak tinggi.