UPM dan AIU jalin kerjasama strategik, perluas akses pendidikan tajaan dan kukuhkan agenda perpaduan - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 8 Ogos – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Ir. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah menerima kunjungan hormat daripada delegasi Albukhary International University (AIU) yang diketuai oleh Naib Canselor dan Presidennya, Dato' Prof. Ir. Dr. Mohd Saleh Jaafar, di Bangunan Canselori Putra, hari ini.