Amalan demokrasi bukan demonstrasi - Sinar Harian, (2011)
SINTOK - Pilihan raya kampus sewajarnya mendedahkan mahasiswa kepada amalan demokrasi dan bukan demonstrasi sebagaimana yang berlaku di Universiti Putra Malaysia (UPM) kelmarin