UPM dan Synthgene meterai kerjasama strategik bangunkan vaksin haiwan berasaskan mRNA - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 8 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) memeterai Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Jiangsu Synthgene Biotechnology Co. Ltd., China bagi memperkukuh kerjasama dalam penyelidikan, pembangunan dan penghasilan vaksin haiwan.