PUTRA MADANI: UPM perkasa peranan pertanian komuniti melalui podcast 30 jam tanpa henti - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
TANJUNG KARANG, 6 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) meneruskan usaha mendekatkan kepakaran universiti kepada masyarakat melalui penganjuran PUTRA MADANI: Longest Live Community Podcast, sebuah siaran langsung audio siar selama 30 jam tanpa henti yang menampilkan pelbagai perbincangan berkaitan pertanian, komuniti dan konsep Malaysia MADANI.