UPM-DNB jalin kerjasama strategik bangun AI Sandbox dan Infrastruktur 5G - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 4 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) memeterai Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Digital Nasional Berhad (DNB) bagi memperkasakan teknologi 5G dan kecerdasan buatan (AI).