UPM wakil tunggal IPTA Malaysia dalam Misi Sukarelawan Belia SBESCare Laos: ASEAN Youth Volunteerism - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 25 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Majlis Perwakilan Pelajar Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SBESC), mencipta sejarah apabila program SBESCare Laos Mission: ASEAN Youth Volunteerism telah terpilih sebagai satu-satunya inisiatif pelajar daripada institusi pengajian tinggi awam (IPTA) Malaysia yang diluluskan untuk menggunakan logo rasmi ASEAN Malaysia 2025.