Naib Canselor UPM terima Anugerah “Leader of the Decade” sempena Women Economic Forum (WEF) ASEAN 2025 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 1 Ogos – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato' Prof. Ir. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah telah dianugerahkan “Leader of the Decade” sempena Women Economic Forum (WEF) ASEAN 2025.