UPM anjur iFUTURE 2025, bina pemimpin muda celik teknologi - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 26 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP) telah mengadakan program International Young Future Leaders Summit (iFUTURE) UPM 2025 bagi melahirkan pemimpin muda yang berdaya saing.