FSKTM UPM lancar program penyelidikan dan kerjasama industri bersama Steerix Sdn. Bhd - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 29 Julai- Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini melancarkan secara rasmi Thriving the Industry Program – Partnership 1/2025, hasil kerjasama penyelidikan dalam bidang Kecerdasan Buatan Benda (AIoT) bersama Steerix Sdn. Bhd.