Pelajar asnaf UPM terima RM510,000 biasiswa BPMB - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 24 Julai – Seramai 10 pelajar asnaf Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima sumbangan biasiswa berjumlah RM510,000 daripada Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) bagi membiayai pengajian mereka.