UPM anjur Program PINTAR: Pemakanan Intervensi Terbaik Anak Riang, beri pendedahan makanan sihat - Nizam, Husna Safiya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 25 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Jabatan Dietetik, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) baru- baru ini telah menganjurkan Program PINTAR: Pemakanan Intervensi Terbaik Anak Riang bagi memberi pendedahan mengenai pemakanan sihat.